Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

YRITYKSESTÄMME

HH Embryo Oy on eläinaineksen genetiikkapalveluiden markkinointiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Yritys on perustettu kesällä 2006, jolloin saatiin myös Altan edustus. HH Embryo Oy alkoi tuolloin tarjota asiakkailleen kansainvälisten huippusonnien spermaa ja jalostusneuvontaa Altan jälleenmyyjänä. Olemme ensimmäinen yksityinen keinosiemennysyritys.

Yrityksessämme toimii naudan-, lampaanjalostuksen ja vuohenjalostuksen monialaisia osaajia, jotka kaikki palvelevat asiakkaitamme omalla toimialueellaan. Jokaisella edustajallamme on vahva käytännön kokemus lypsykarjan jalostuksesta ja arkipäiväisestä työstä lypsykarjatilalla.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua lypsykarjan jalostamiseen. Meiltä voit hankkia mm. siemennystarvikkeet ja sonnien siemenannokset sekä jalostussuunnittelua karjan eläinaineksen kehittämiseksi ja parantamiseksi. Alueelliset palveluseminologimme huolehtivat asiakaskohteissamme lehmien keinosiemennyksen ja hedelmällisyysneuvonnan. Tarjoamme myös kehittynyttä ja vahvaa alkio-osaamista, alkionhuuhteluitaja -siirtoja.

Yrityksen kotipaikka ja pääkonttori on Lopella Huitin tilalla. Liitymme läheisesti Huitin Holstein brändiin ja olemme siksi lähellä tuottajia. Olemme perheyritys ja toimitusjohtajamme on Hannu Huitti.

4tyontekijat_ii2.jpg