Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

AltaGPS - Genetic Plan and Strategy

HH Embryo Oy tarjoaa asiakkailleen jalostussuunnittelua apuvälineenä parempaa karja-ainesta kohti. AltaGPS:n tarkoituksena on löytää tilalle käyttöön ne sonnit, jotka tukevat asiakkaan näkemyksiä oman karjansa kehittämisessä. Uudella ohjelmalla luodaan jokaiselle karjalla oma arvo, jonka perusteella sonnit valitaan.

AltaGPS:ssä korostetaan genetiikkaan satsausta yhtenä tilan investointina. On ensiarvoisen tärkeää, että sijoitettu raha tuottaa voittoa ja että sijoitus on ollut kannattavaa. Ohjelmassa jalostustavoitteet valitaan täysin asiakkaan omien tavoitteiden mukaan – maidon, terveyden ja rakenteen painotuksista sonnivalinnassa keskustellaan asiakkaan kanssa.

Ohjelmassa voidaan seurata koko ajan sitä, mihin suuntaan geneettisesti karjan eläimet ovat menossa – onko suunta haluttu, vai vaikuttavatko jotkin sonnivalinnat eri tavoin kuin asiakas omilta eläimiltään tulevaisuudessa haluaisi.

AltaGPS:ssä voidaan käyttää myös täysin tilan oman typpisäiliön sisältöä hyväksi, jolloin sen pohjalta tehdään parhaimmat mahdolliset parituksen sen mukaan, mitä asiakas haluaa lehmiltään.

Lisätietoja AltaGPS:tä antaa alue-edustajat sposti: etunimi.sukunimi@huitinholstein.net

Ohjeet eläintietojen lähettämiseen

altgps.png