Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Jerseysonnit

Tältä sivulta löydät kaikki myymämme jerseysonnit. Tilauksen voit tehdä omalle edustajallesi tai HH Kaupassa! Pakastenumero on normaaleille oljille 0 ja seksatuille 600.

Cabot J 233

Cabot

CABOT on suvultaan Legal x Gold Medal x Montana. Genomiarvostelujensa perusteella Cabot jättää keskikokoisia tyttäriä. Utarerakenteessa erityisesti kiinnitykset ja muoto ovat selvästi keskitasoa parempia. Lisäksi sonni periyttää lyhyitä vetimiä. Terveys- ja hedelmällisyysominaisuudet ovat keskimääräistä paremmat. Sonnia saa sekä tavallisina että seksattuina annoksina. Hinta tavallisena 26 ja saatavilla rajoitetusti. Cabotin arvostelut löydät tästä.

Chrome J 393

Chrome World Wide Siresilta. Chromen hinta on 30 euroa. Arvostelun löydät tästä

Critic - P J 231

Critic P

CRITIC - P on genomisonni, joka on suvultaan Legal x Mygent-P x Hallmark. Genomiarvostelut lupaavat Criticin tyttärien olevan terveitä ja pitkäikäisiä. Utarerakenteessa erityisesti muoto on Criticin vahvuus. Critic on nupouden suhteen heterotsygootti eli puolet sen jälkeläisistä on syntymänupoja. Hinta tavallisena 25 euroa. Criticin arvostelut löydät tästä.

Golda J 250

Golda on uusi myyntiin tuleva jersey-sonni, jonka suku on T-Bone x Brazo. Golda periyttää korkeita ja rungoltaan vahvoja tyttäriä. Lisäksi sonnin tyttärien tuotos on selvästi keskimääräistä parempi. Hinta tavallisena 27 euroa. Sonnin arvostelut löydät tästä.

Marcin J 225

Marcinin emä

MARCIN on genomiarvosteltu jerseysonni, jonka suku on Valentino x Jevon x Jace. Genomiensa perusteella Marcin jättää keskikokoisia tyttäriä, joilla on upea utarerakenne. Hinta 26 euroa ja se on saatavilla rajoitetusti. Sonnin arvostelut löydät tästä


Marlo J 391

Arvostelun löydät tästä. Marlon hinta on 28 euroa.

T-Bone Sam J 170

T-Bone Sam

T-Bone Sam on kestosuosikki, jota olemme tuonneet useaan kertaan. Sonnin suku on T-Bone x American x Berretta. Sonnin ehdoton vahvuus on tasaisuus rakenteen joka osa-alueella hyvää tuotosta unohtamatta. Sonnin arvostelut löydät tästä.

Hinta 25.

Topeka J 208

Topeka on Merchant x Nathan x Mor-sukuinen jersey, joka on saanut jälkeläisarvostelun. Sonni periyttää tyttärilleen erityisesti korkealle ja leveälle kiinnittynyttä utaretta sekä pitoisuuksia. Topekan arvostelun näet tästä. Hinta 26 euroa tavallisena ja seksattuna 45 euroa.

Valergo-PP J 354

Tulossa syksyllä! Valergo-PP periyttää nupoja vasikoita. Se on suvultaan Nikon-P x Critip-P. Maitoa sonnilla on +753 paunaa, pitoisuudet plussalla. Valergo-PP periyttää kestäviä lehmiä, +3,9 kuukautta. Utareessa erityisesti Etukiinnitys, takakiinnityksen korkeus ja utaremuoto ovat paljon keskimääräistä parempia! Valergo myös pidentää vetimiä hiukan. Sonnia saa seksattuna ja hinta on 48 euroa. Arvostelun löytää täältä.