Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Brown Swiss - sonnit

Tältä sivulta löydät myymämme Brown Swiss- sonnit. Tilauksen voit tehdä joko omalle edustajallesi tai HH Kaupassa

Tavallisten siemenannosten pakastenumero on 0 ja seksattujen 600.

Bosephus 70130

BOSEPHUS (Wonderment x AltaPronto x Denmark) on uusi jälkeläisarvosteltu brown swiss sonni. Se periyttää korkeita tyttäriä, joilla on hyvä utarerakenne. Sonnia on saatavilla sekä seksattuna että tavallisena. Arvostelun löydät tästä. Hinta 24/47.

Cadence 70131

Cadence

CADENCE on brownswiss-sonni, jonka suku on Brookings x Wonderment x Pronto. Cadencen genomiarvostelut kertovat sonnin periyttävän erittäin hyvää utarerakennetta ja optimaalista jalkarakennetta. Lantiokulma on hieman nousevan puolella. Lisäksi tyttäret ovat nopealypsyisiä. Cadencen genomiarvostelut löydät tästä.

Hinta 32/52 Saatavilla rajoitetusti!

Dynamite 70203

Syksyllä tuleva Brown Swiss-sonni Dynamite on Cadence x Durham x Supreme. Sonni periyttää 441 paunaa maitoa ja positiivisia pitoisuusprosentteja. Dynamite periyttää myös vahvaa utarerakennetta, kestävyys on myös plussalla 4,7 kuukautta. Arvostelun löytää täältä. Hinta 30/50 euroa.

Richard 70195

Tulossa syksyllä! Richard on suvultaan Nemo x Ensign x Banker ja se periyttää maitoa +667 paunaa. Kestävyys on +3,4 kuukautta. Sonni on rakenteeltaan moitteeton sonni, erityisesti utarerakenne on kunnossa. Richardia saa vain seksattuna, hinta 49 euroa. Arvostelun löytää täältä.

Seaman 70202

Tulossa syksyllä! Seaman on suvultaan Supreme x Wonderment x Jason. Sonni on saanut jo jälkeläisarvostelun, ja sen tyttäret ovat olleet kookkaita, lypsytyyppisiä ja laakautareisia. Tyttärillä on myös maitoa, +688 paunaa ja erityisesti valkuaispitoisuus on plussalla. Hinta 36 euroa, arvostelun löydät täältä.

Tequila 70207

Tequilan arvostelun löydät tästä Hinta normaalina 26, seksattuna 40