Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

NÄIN TILAAT SIEMENANNOKSIA

HH Embryo Oy edustaa ja myy ALTA:n spermaa, tarvikkeita sekä nestemäistä typpeä suoraan tiloille omiin säiliöihin. Annoksia voit tilata soittamalla, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Oman edustajasi yhteystiedot löydät tästä. Tilauksesi voit jättää myös HH Kaupassa ympäri vuorokauden.


Sonnien arvostelut löydät Sonnit-välilehdeltä. Neuvoja jalostustavoitteittesi mukaisten sonnien valitsemiseen saat myös omalta edustajaltasi.


Toimitamme siemenannokset, tarvikkeet ja typen suoraan kotiisi. Edustajalla on siemenvarasto mukana, joten voit vielä tilallakin valita muita sonneja jo tilattujen lisäksi. Typpi on ilmainen aina kun tilaat kerralla vähintään 20 annosta. Alle 20 annoksen tilauksissa typen hinta on 50 euroa. Alle 10 annoksen tilauksista perimme 40 euron toimitusmaksun. Yli 10 annoksen tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua. Jos sinulla ei ole omaa säiliötä, voimme lainata sellaisen siemennyskauden ajaksi (emolehmätilat). Laskutamme palvelusta sopimuksen mukaan. Tarvittaessa lähetämme annoksia myös Matkahuollon mukana. Tällöin perimme todelliset kustannukset.

ASIAKASEDUT

Keskittämällä siemenostosi meille saat:

  • Säännöllisen annosten ja typen kotiinkuljetuspalvelun sekä ilmaisen typpitäydennyksen
  • Edulliset tarjoukset säiliöistä
  • AltaGPS -paritusjärjestelmällä tehdyn jalostussuunnitelman
  • AltaPreg, tukea omatoimisiemennyksiin
  • Voit solmia HH-Sopimuksen kanssamme.
  • Lisäksi pääset nauttimaan edullisista asiakasmatkoistamme ympäri maailmaa!

Olemme joustavia ja ymmärrämme erilaisia tilanteita. Solmimalla kanssamme HH-Sopimuksen saat palvelun maksimaalisena ja käymme joka 8. viikko kotonasi täydentämällä typen, tarvikkeet ja Alta GPS jalostusohjelman ilman veloitusta. Saat annoksista yhteisesti sovitun alennuksen. Kohdistamme sopimustiloille erilaisia etuja ja palveluita.

  • Jos et halua sopimusta saat silti ostaessasi kerralla yli 60 annosta 5 % alennuksen.