Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

HUUHTELUTARJOUKSET JA HOTELLIHUUHTELUT

Huuhtelutoimintamme tarkoituksena on auttaa asiakkaitamme käyttämään täysipainoisesti hyväkseen oman jalostuksensa tuloksia tai tilalleen hankkimaansa uutta genetiikkaa.

Huuhteluryhmämme vastaava eläinlääkäri on Stella Attia.  Huuhteluryhmä on AK-9.

HALUAMME PALVELLA:

1. Huuhtelun ajankohdan valinta: teemme huuhtelut ensisijaisesti huuhdeltavan lehmän tai hiehon ehdoilla toiveittesi mukaan.

2. Huuhtelujen kannattavuus: haluamme huuhtelujen olevan asiakkaillemme taloudellisesti kannattavia. Hinnoittelumme perustuu todellisiin kustannuksiin: emme rankaise hyvästä tuloksesta.

3. Tavoitteenamme ovat alkiot, joista syntyy karjaasi hyvätuottoisen ja kestävän lehmän alkuja. Hyviin huuhtelutuloksiin on päästy myös sukupuolilajitelluilla Alta511 -annoksilla. HH Tiimi auttaa sinua huuhtelusonnin valinnassa ja tarvittaessa auttaa arvioimaan luovuttajan soveltuvuutta huuhteluun.  

4. Hotellihuuhtelut: erityisesti yksittäisiä hiehoja huuhdeltaessa hotellihuuhtelu voi olla kaikkein tuottavin ratkaisu. HH Embryo Oy tarjoaa yhteistyössä Huitin Holsteinin kanssa koko alkionhuuhteluohjelman ulkoistamista  osaaviin käsiin. Tuo huuhdeltava hiehosi  ja vastaanottajasi meille, niin hoidamme koko paketin. Saat kaikki tiineytettyinä takaisin.

Lisätietoja sekä huuhtelutarjoukset Hannu Huitilta, puh 040-821 9315.