Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

TARVITSEMME LISÄÄ AMMATTILAISIA JOUKKOOMME!

Tällä hetkellä avoimia paikkoja:

Alue-edustajat:

Haemme innostuneita jalostuksen ammattilaisia mielenkiintoiseen työhön kentälle. Jos haluat hyväpalkkaisen ja liikkuvan työn tule meille myymään spermaa! Yhteydenotot: Hannu Huitti

Seminologit:

Haemme päteviä ja osaavia asiakaspalvelijoita. Voit laittaa hakemuksesi ja CV:n Hannulle hannu.huitti@huitinholstein.net

Harjoittelemaan HH:lle:

HUITIN HOLSTEIN

Maatalouden perustutkinnon suorittajat, eläinlääketieteen opiskelijoiden navettaharjoitelu, AMK ja Yliopiston maatalousharjoittelijat:

Nautojen määrä on n. 250 kpl. Lampaita n. 30 -50 kpl. Navetta on automatisoitu ja valmistunut vuonna 2001. Edellytämme vahvaa kiinnostusta eläinten hoitoon sekä halukkuutta koneiden käyttöön.

Tilalla on geenihotelli ja näet paljon erilaisia jalostuksen osa-alueita. Näet siementämistä ja alkionsiirtoa sekä osallistut paljon eläinten käsittelyyn kuten lehmien valokuvaukseen. Tilalla järjestetään usein asiakastilaisuuksia joten joudut usein siivouksen pariin ja osallistut myös järjestelyihin ja eläinten esittelyyn.

Tilalla on tarjolla täysi ylläpito sisältäen aamiaisen, lounaan ja iltaruuan. Työskentelyn keskeyttää kahvi- ja tee tauot. Majoittuminen on järjestetty joko päärakennuksen yläkerrassa tai toimistorakennuksen majoitushuoneissa. Lemmikkien mukaan ottaminen ei ole suotavaa. Navetalla on tilan haalareita ja saappaita sekä pesukone vaatehuoltoa varten.

Voit hakea harjoitteluun meilillä os. mikko.ranta@huitinholstein.net kertomalla itsestäsi vapaamuotoisesti sekä voit myös liittää hakemukseen CV:n.

HH EMBRYO OY

Erikoistuvat AMK, tai kotieläintieteen opiskelijat sekä aikuisopiskelijat

Voimme tarjota haastavan ja mielenkiintoisen työympäristön kansainvälisessä ilmapiirissä. Arvostamme asiakashenkisyyttä ja joustavuutta. Pienessä organisaatiossa joutuu usein matkustamaan ja yöpymään eri puolilla Suomea. Osallistumme asiakastilaisuuksiin tiloilla ja messuilla.

Arvostamme kirjallista taitoa, huolellisuutta ja kielitaitoa. Harjoittelussa tutustut erilaisiin asiakastietojärjestelmiin ja yrityksen Intranettiin. Käytämme viestinnässä Facebookkia ja kotisivuja. Lisäksi valmistelemme eläimiä esittelyihin ja valokuvaukseen. Edellytämme ajokorttia ja maatalouden perustietojen erinomaista tuntemusta. Kiinnostus karjanjalostukseen on etu.

Voit myös kysellä kauttamme erikoistumistyön tai gradun aiheita.

Jos kiinnostuit ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kirjalliset hakemukset lähetetään os. mikko.ranta@huitinholstein.net